top of page

Minőség a jövőért.

Tegyünk együtt a fenntartható jövőért. Tudjon meg rólunk többet!

Tartós minőség, fenntartható jövő.

A mai korszerű és magas minőségi igényű PVC profilok és granulátumok gyártásához rendelkezünk a teljes technológiai sorral és minőség ellenőrzési rendszerrel.

DSC05220.jpg

2.000

tonna feldolgozott PVC

Tevékenységeink

DSC05253.jpg

Darálék előállítás

A válogatott hulladékot darálékká alakítjuk, amely az első lépés a PVC másodlagos nyersanyaggá történő átalakításában.

PORITAS.jpg

Porított PVC gyártás

A finomra darált PVC hulladékot speciális malmokban finom porrá őröljük.

GRANULALAS.jpg

Regranulálás

A porított PVC-t speciális extrudáló gépeken megolvasztjuk és apró szemcsékké formázzuk, amelyeket hűtés és minőségellenőrzés után alapanyagként és késztermékként használunk fel.

FROCCSONTES.jpg

Fröccsöntés

A fröccsöntés során a műanyagot megolvasztjuk és formába préseljük, ahol az megszilárdul és felveszi a kívánt alakot. Az így elkészült termék kiváló minőségű, amelyet alapos ellenőrzés után használunk fel.

FloorIt

A 100%-ban újrahasznosított anyagból készült ipari PVC padlapok könnyű telepítése és karbantartása, esztétikus megjelenése, higiéniai előnyei és tartóssága miatt ideálisak beltéren számos alkalmazási területre.

Miért válasz minket?

Korszerű technológia

A legmodernebb technológiai sorral és minőségellenőrzési rendszerrel dolgozunk, biztosítva a kiváló minőségű PVC fröccs, profilok és granulátumok gyártását.

Fenntarthatóság

Elkötelezettek vagyunk a környezetvédelem iránt, és fenntartható gyártási folyamatokat alkalmazunk, amelyek minimalizálják az ökológiai lábnyomot. A felhasznált energia 30-át megújuló energiaforrásból állítjuk elő.

Testreszabott megoldások

Széleskörű termékpalettánk és rugalmasságunk lehetővé teszi, hogy ügyfeleink speciális és egyedi igényeinek megfelelő megoldásokat kínáljunk.

Szakértelem és tapasztalat

Sokéves tapasztalatunk és szakértő csapatunk garantálja, hogy ügyfeleink mindig megbízható és professzionális szolgáltatást kapnak.

Rólunk mondták

Az együttműködésünk során mindig kiváló minőségű PVC profilokat kaptunk, amelyek pontosan megfeleltek az elvárásainknak. Mindig időben kaptuk meg a szükséges termékeket.
Nagyon elégedettek vagyunk a szolgáltatással és a termékek minőségével.
Az Öko-Rolló Kft. ipari padlólapjai messze a leg-jobbak, amikkel eddig dolgoztunk. Az anyagok tar-tóssága és a pontos méretezés kiválóan megfelelt a projektjeink igényeinek. Az egész folyamat zökkenő-mentesen. Biztosan folytatjuk az együttműködést velük.
Régóta keresünk megbízható partnert PVC granulátumok és profilok beszerzésére, és az Öko-Rolló Kft.-ben megtaláltuk a tökéletes választást. A termékek minősége kimagasló, és a cég elkötelezettsége a fenntarthatóság iránt különösen értékes számunkra.
bottom of page